Какво ли ни е подготвил февруари в любовта? Много  ще

...
Какво ли ни е подготвил февруари в любовта? Много  ще
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ

Какво ли ни е подготвил февруари в любовта? Много  ще имат забавни нови връзки и запознанства. Какво тъкмо ви чака съгласно зодията, можете да видите тук:

 Любовно предсказване за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1) Любовно предсказване за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1)
Много зодии ще открият, че месец февруари ще бъде извънредно сполучлив в любовен проект. Какво може да очаквате в любовта през февруари,...
Везни: Не вярвайте на всичко, което чуете. Ако тръгне слух, че вашата половинка ви изневерява, не тръгвайте незабавно да разваляте всичко, което сте основали дружно. Има човек, който не ви мисли положителното и се пробва да ви раздели. Бъдете над тези неща и над глупавите клюки, които се пробват единствено да разклатят връзката ви, която е същински здрава и щастлива.
Скорпион: Ще получите доста забавен подарък от човек, който желае да ви засвидетелства любовта си. Ще получите доста сантиментално самопризнание в обич, което не сте очаквали. Може да не ви е до нова връзка, само че дайте късмет да опознаете този човек. Може да пламне нещо доста същинско и красиво!
Стрелец: Има доста какво да очаквате от месец февруари в любовта. Ще научите, че някой е мощно влюбен във вас от доста време насам. Може би това не е точният за вас човек, само че най-малко ще ви даде вяра, че любовта не ви е не запомнила. В края на месеца ще получите цветя от чужд любовник, кой ли може да е той?
Козирог: Вярвайте повече в себе си и преценката си за другите хора. На хоризонта ще се появи забавен човек, който ще желае да бъдете близки и да създадете връзка дружно. Не се опасявайте от това, че е толкоз пряк. Просто знае какво желае, а всичко, което желае сте вие самите!
 Как се справяте с ревността съгласно зодията Как се справяте с ревността съгласно зодията
Овен Вие нападате колегата си. Влизате в разногласия, защото не знаете различен метод по какъв начин да изразите мощните си страсти. Телец Вие плачет...
Водолей: Ще имате един доста сантиментален месец, който ще ви сервира доста разнообразни изненади. Ще получите най-различни дарове, сантиментални жестове и незабравима вечеря, след която ще последва буйна нощ. Отдайте се на възприятията си, бъдете смели и грабете с цялостни шепи от романтиката, която ориста ви подарява.
Риби: Много забавен човек от предишното ви ще се завърне назад в живота ви. Ще желае доста повече от това, което сте подготвени да дадете на този стадий. Но не изпускайте опцията, просто му кажете да го кара по-бавно и ще хубавите неща желаят време! Ще се изненадате какъв брой пристрастеност и романтика ви чака от този човек.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР